skip to Main Content

Nieuw: Simon Hulsman Hypotheken

Simon Hulsman Hypotheken; je hypotheekadviseur in de buurt.

Een hypotheek is iets persoonlijks. Ik vind het belangrijk om te weten wat je wensen zijn en wat jij belangrijk vindt. En snelheid speelt vaak ook een belangrijke rol. Vaak kan ik op korte termijn een afspraak inplannen. Dat kan op locatie maar natuurlijk ook bij jou thuis, aan de keukentafel bijvoorbeeld. Een hypotheek is immers maatwerk. Voor mij begint het traject met een persoonlijk gesprek.  In een oriënterend gesprek maak ik graag kennis met je.  Wat zijn je plannen en wensen? En hoe ziet je situatie er precies uit?  Dit eerste gesprek is kosteloos. Ik geef je bijna altijd direct inzicht in de mogelijkheden die je hebt. Verder beantwoord ik de meest dringende vragen. Wat kan ik lenen? Hoe verloopt het traject van het aanvragen van een hypotheek? En wat worden dan mijn maandlasten ongeveer?

Benieuwd naar wat ik voor je kan doen? Bel me voor een afspraak.

06 – 29 25 40 90

Mailen of appen kan natuurlijk ook.

https://simonhulsmanhypotheken.nl/contact/

 

Back To Top