Over mij

Simon Hulsman (1978), geboren in Eindhoven. Ik ben opgegroeid in Son en Breugel en vanaf 2006 woonachtig in het mooie Nuenen. Ik ben getrouwd met Nicol en samen hebben we 2 zoons, Tobi en Roan.

Ik ben vanaf 1998 werkzaam in de financiële wereld. Begonnen als stagiair bij Rabobank. Na mijn opleiding gewerkt bij diverse tussenpersonen en banken, altijd in de hypothekenbranche. In de periode van 2005 tot en met 2016 ben ik wederom werkzaam geweest bij Rabobank. Eerst bijna 10 jaar als hypotheekadviseur. De laatste 2 jaar heb ik deze functie gecombineerd met de functie van Wooncoach. Als Wooncoach onderhield ik alle contacten vanuit de bank met de markt. Zo was ik aanspreekpunt voor alle makelaars, projectontwikkelaars en alle andere partijen die iets met de woningmarkt te maken hebben. Ik organiseerde onder andere informatieve bijeenkomsten en schreef columns in de lokale kranten. En dit alles met de lokale woningmarkt als basis.

Ik ben volledig gecertificeerd volgens de regels van de Wet Financieel Toezicht (WFT) en Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheek Adviseur. Ik ben het bezit van een eigen vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Ik ben werkzaam vanuit kantoor Nuenen en vanuit kantoor Schijndel. Als je het prettig vind om op kantoor af te spreken? Dan kan dat in Nuenen of Schijndel.

IN 5 STAPPEN JOUW HYPOTHEEK!
1
BEL VOOR EEN AFSPRAAK
2
VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK
3
CONCEPT HYPOTHEEK
4
DEFINITIEVE AANVRAAG
5
NAAR DE NOTARIS