WANNEER KAN IK JE HELPEN?

Als je een huis gaat kopen

Koop je een eerste woning en weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je een volgende woning gekocht? Ik help je met het vinden van de best passende hypotheek. Dat kan bij je eigen bank zijn, of bij een van de ongeveer 35 andere geldverstrekkers.

Als je jouw verbouwing wil financieren

Je hoeft niet altijd te gaan verhuizen, toch? Je kunt van de woning waar je woont ook je droomhuis maken. Kun je met enkele verbouwingen je woning opkrikken naar een 9+?

Als je een hypotheek wil oversluiten

Wil je kijken of je de maandlasten kunt verlagen? Of wat aanpassingen doen binnen je bestaande hypotheek? Ik kan je helpen, of je de hypotheek destijds via mij hebt afgesloten, of rechtstreeks bij de bank maakt daarbij geen verschil.

Als je een huis overwaarde heeft

‘’Ik ga mijn overwaarde opnemen’’ hoor je regelmatig op een verjaardag. Maar wat bedoelen we daar nu echt mee? Welke mogelijkheden zijn er voor jou? Ga je verbouwen? Schenken aan je kinderen? Of gewoon wat ruimer leven?  Er kan vaak meer dan je verwacht.

Als je een ZZP’er bent en een hypotheek wil

Op het moment dat je 12 maanden aaneengesloten zelfstandige bent, zijn er mogelijkheden voor een hypotheek. Niet bij alle banken, maar er zijn een aantal banken die graag meedenken met startende ondernemers. Het blijft altijd een maatwerktraject en op voorhand is niet altijd in te schatten wat er echt mogelijk is. Begin dus met een onderzoek naar je mogelijkheden voor je op pad gaat.

Als jullie onverhoopt uit elkaar gaan

Juist in moeilijke en vervelende tijden is een goed advies belangrijk. Kan en wil een van jullie graag in het huis blijven wonen? Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Relatiebreuk is een emotioneel en lastig proces. Wel zo fijn als je hypotheekzaken uit handen genomen worden.